Glog thumbnail

To view Glogster properly,
use the Flash Plug-in. If your system is not playing correctly, download a new plug-in.

Glog text

Llavors nuaré fils a cada corda, posaré embuts entre finestres i diapasons d’estrella a estrella. I enllà, després, amb tot, una sardana. La tenora, ve dels astres. El flabiol, sona com mitja pluja que cau i regalima per dins la vida que és. La cançó, la dels antics trobant al cel.

poster yourself

LLEGIU,MIREU I ESCOLTEU

POEMES DE BLANCA LLUM

Dins la tomba del fenici, a on hi creix l’esbarzer, hem llegit que al sol darrer no es pon l’amor, és inici.

“He estès cordes de campanar a campanar, garlandes de finestra a finestra, cadenes d’or d’estrella a estrella, i danso.” Arthur Rimbaud Il·luminacions

SORT No la vull mai l’estrella al front sinó és que amb l’ungla algú la marca, algú que al front hi haja l’estel només si al front també hi té nit i a dins la nit l’estela es perd de tanta nit com l’ungla marca.

Un altre cop vols enfonsar els peusa la terra. Està bé, però pensa que no serveix de res clavar-hi els dits, que has d’estar aquí quan és de sorra i quan és fang, des que surt el sol fins la tempesta -tindràs la companyia dels pinyols, podràs veure l’arrelassa universal que hi ha davall d’homes i cases-, aprenent sempre boscos, per si enllà de muntanyes, tota una serra, et sembla -i mai potser no n’estaràs segur- que has estat l’arbre convincent.

Existim en les cançons que en el món hi ha. I així, Foc i Aigua i Terra i Aire i l’amplitud que hi ha en el ser pur oposat i alhora amic van donant la primordial, l’elemental, la concordant rima del món

Glog thumbnail

Images on Glog

Click on the thumbnail to see original image.

Image Image Image Image