Glog thumbnail

To view Glogster properly,
use the Flash Plug-in. If your system is not playing correctly, download a new plug-in.

Glog text

El relleu de l'illa H és molt divers, té dues muntanyes en forma de granota, té molts arbres de color blau que es diuen “reimontserrat” i a aquests arbres hi creixen llaminadures de tot tipus.

L'ILLA H

El clima d'aquesta illa és molt càlid i quan plou, plouen caramels, el sol es de color lila i la lluna de color vermell. A l'estiu fa molt fred i a l' hivern fa molta calor. A la primavera surten moltes flors i a la tardor surten molts bolets de colors.

La seva vegetació té molts arbres i moltes plantes. Hi ha plantes de caramel de xocolata i de nata. També té un volcà que en comptes de sortir-li lava li surten piruletes. També té un riu de xocolata amb una cascada gegant.

La fauna de l'illa té molts tipus d'animals com per exemple: la “Dalanida”, que és un animal que té tres potes i vuit ulls, té el coll més llarg que una girafa. La “Tumbitina” és una barreja entre esquirol i cocodril. També té un animal molt curiós que té el nas de porc i les orelles d'elefant i es diu “Ramatalanico”.

Les persones de l'illa H són molt divertides i molt amables, són molt estudiosos i curiosos. Tenen tres dits als peus i sis a les mans, quatre boques, dos nassos, cinc ulls al davant i dos al darrere, també tenen quatre orelles. Tenen pèl a tot el cos i són de color lila, però quan s'enfaden es posen de color vermell, quan estan contents es posen verds i quan estan tristos es posen de color blau.

Glog thumbnail

Audio on Glog

  • part_1_m3.mp3
  • part_2_m3.mp3
  • part_3_m3.mp3
  • part_4_m3.mp3
  • part_5_m3.mp3

Images on Glog

Click on the thumbnail to see original image.

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image